top of page
klok

Onze tarieven

Een eerste gesprek is steeds vrijblijvend en kosteloos. Op dat moment wordt de zaak of het geschil besproken in al zijn facetten en wordt er eerlijk en transparant gekeken naar de mogelijkheden om tot een snelle en efficiënte oplossing te komen. Er kan een forfaitair bedrag worden afgesproken per uur/opdracht.

 

We delen tezelfdertijd ook onze tarieven mee, zodat u een inzicht heeft van de tarieven die we hanteren voor de geleverde diensten, afhankelijk van de complexiteit, de hoogdringendheid en tijdsbesteding. We proberen steeds vanuit het oogpunt van de klant te denken en onze tarieven zo laag mogelijk te houden. U zal niets betalen, zonder dit uitdrukkelijk te hebben aanvaard. We hanteren zeer toegankelijke prijzen en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, zonder invloed op de verloning.

Onze diensten worden steeds in overleg met en naar de wensen van de klant uitgevoerd. Wij verbinden ons tevens tot een middelenverbintenis om een bepaalde inspanning te leveren of om bepaalde middelen aan te wenden om een beoogd resultaat te bereiken, zonder evenwel te beloven dat we daar altijd in zullen slagen.
 

 

bottom of page