top of page

ONZE DIENSTEN

Anker 1

Juridische dienstverlening

Snel en effectief adviseren bij juridische vragen en geschillen. Er is meer nood aan een toegankelijke en persoonlijke juridische dienstverlening.

 

Vooreerst proberen we uw geschil in een vroeg stadium op te lossen, door u te voorzien van juridisch advies, zonder beroep te doen op een advocatenkantoor, waar voor velen de drempel te hoog is, omdat het veel tijd en geld vergt. Hebt u vragen over uw rechten of plichten in een geschil, of bent u op zoek naar juridische informatie of praktische inlichtingen, dan kunt u met ons contact opnemen.

Bemiddeling en minnelijke schikking

Een geschil oplossen via bemiddeling of minnelijke schikking zorgt ervoor dat een gerechtelijke procedure aanspannen voor de rechtbank niet altijd hoeft. Vaak is dit ook de reden waarom mensen veel te lang wachten om een geschil aan te pakken.

 

We kunnen als bemiddelaar optreden indien u een geschil heeft, waarbij we pogen te bemiddelen tussen partijen om een akkoord te bereiken of het geschil in der minne op te lossen. De gemaakte afspraken kunnen worden opgenomen in een overeenkomst.

Administratieve dienstverlening

Naast de juridische dienstverlening staan wij ook open om u als individu of onderneming te ondersteunen in heel uw administratief proces. Op verzoek van de klant kunnen we een deel of geheel van de administratie in handen nemen en de administratie voor u of uw organisatie verzorgen. 

U kunt beroep doen op ons om de tijd en energie die u verliest aan administratie in ons handen te geven.

Administratieve dienstverlening kan zeer ruim en breed worden geïnterpreteerd. Neem contact op met ons, zodat wij uw verzoek in behandeling kunnen nemen.

CONTACTEER ONS

Wordt direct geholpen

bottom of page